[Review] Revlon ColorBurst Balm Stain Shade 025 Sweetheart Valentine

17:42:00 Andiani Beauty Journal 0 Comments

Hallo Girls !
Today is the last day in 2014, time flies so fast then. Have you make some resolutions for 2015? :D one of my resolution in 2015 is...*still secret* hahaha
i can buy more lipstick hahaha i dunno why i like wearing lip color so much :p i think i never get enough with lip color since our lips become more beautiful and makes my face more fresher.

The last post in 2014 is about a review from Revlon Colorburst who i bought 2-3 weeks ago, honestly i want borjouis rounge velvet but still sold out everywhere :(.


Currently this lip crayon is my favorite :D
Why?

Let's Read my Review...




Packaging:
it comes like crayon shape, the material from plastic with pink color and on the middle body this lip crayon there's a letter revlon colorburts, the bottom part is silver color. The silver color part as a spinner to spin the lip color. In my opinion, the packaging nothing special just so-so simple.

The cap is secure enough then, don't worry if u put this lip color inside your pouch. It won't open by itself haha.

The packaging and the shade this lip color is match, exactly same !, so you don't need to see the shade number if you in a hurry lol


Looks ! The shade number is 25 and the name sweetheart valentine, sweet isn't it?



Swatch:





On my lips with Flash
Without Flash

Texture:
the texture of this lip color is creamy but lil bit matte,it doesn't makes your lips feel sticky. And then the scent is like smelly mint ! , i like the scent.

Result:

I really like this lip color for my daily activities, because it glides smoothly on my lips and the color is so me ! Yeah the pink color is sweet and not too bright,the important part is....the lip color doesn't makes my lips dry and still leave stain even i have eat and drinks wohooo, after that the lip color stay 3-4 hours if you no eat or drinks. Is it enough for drugstore product with affordable price right?,fyi after you applying this lip crayon, your lips feel like minty warm. the first time you apply the result is glossy but after few minutes becomes matte.

Plus:
Affordable price
Easy to get,considering Revlon counter is everywhere
Worth to buy
The Color suitable on my lips
Mint scent
it doesn't make your lips dry
Minus:
the letter disappeared :( why?so, there's like has no brand name hiksss

What do you think? Do you want to try?

share with me on comments box below

Thank You
XOXO
Reiny









0 komentar:

Hallo...Thank you for visiting my Blog. Yuk tinggalin komen hore nya disini, biar kita makin akrab. Jangan pakai link hidup atau iklan ya!

Malam Minggu Kita...Masak Hore !

13:59:00 Andiani Beauty Journal 0 Comments

Hallo Guys ....!

Masih Suasana Liburan Natal dan Akhir Tahun...Macet dimana-mana ditambah lagi cuaca yang labil yaaaa, kadang pagi sampe tengah hari panas banget hih ! pas menuju sore hujan deras sampe malam.
Jadi bikin bingung dan pengen nya stay at home aja lah yaaaa. Ngomong-ngomong stay at home hari sabtu kemaren saya dan sahabat SMA Kebetulan lagi pada pulang ke Sukabumi, karena libur long weekend then we decided to meet up. Awalnya kami merencanakan untuk menghabiskan waktu di luar untuk Karaoke dan Nongkrong-nongkrong cantik di cafe atau foodcourt, Tapi pas malam sabtu nya kami chat lagi di group ternyata Ncim (salah satu sahabat saya) tidak bisa ikut kumpul kalau sabtu katanya dia di suruh jaga rumah sama mama nya yang sedang pergi ke bogor. Kemudian we have new idea ! kita memutuskan untuk berkumpul saja dirumah ncim yang penting kita semua bisa punya Quality time berhubung kita pada mencar semua haha.


Hari Sabtu pun Tiba......

Saya dan Try pagi-pagi sudah chatting Untuk janjian berangkat bareng dan saya mau ke rumah try dulu, Try bilang dia mau Kondangan Temen SMP nya yang jarak tempatnya tidak jauh dari rumah ncim.

Try: Nay lo ikut gue kondangan aja
me: yaudah
Try: Okeee
me: Nanti gue kabarin kalau Otw rumah lo ya
Try: Sippp


Sekitar Jam set11 saya berangkat ke rumah Try dan pas saya sampai ke rumah Try DIA BELOM MANDI AJA DONG ! masi maskeran zzzzzzz iya dia selooooow banget karena diluar ujan gerimis jadi belom mandi dan siap-siap. sambil ngobrol sama Try (yg masih belom mandi), kita chat di group nanya ncim sudah sampai mana, Karena ncim (yg punya rumah buat kumpul) berangkat dari Jatinangor. Ish, ncim juga masih lama sampe rumah nya ternyata huft dia bangun kesiangan jadi tealt bgt sampe Sukabumi nya.
Oya Try udah beres mandi btw dia semangat bgt dandan terus udah pake baju bunga-bunga pink sama siapin rok pink hihihi udah make up an juga buat kondangan, and we were ready to go !
saya dan Try sudah pakai helm dan mau pamitan ke mama papa try,walaupun cuaca diluar masi sedikit gerimis tapi hajar aja lah biar cepet kondangannya. KEMUDIAN....

Try: Ade mau kondangan dulu ke temen
Papa Try: Emang sekarang Tgl28 ya?
me: Besok pa Tgl 28 mah
Papa Try: Lho! itu Undanganny kan Tgl28
Try: ahahhahahah oiya besok !
me:......

Gitu deh Kelakuan si Try udah kaya nenek-nenek pikun lupa tanggal hahahha dia buru-buru ganti baju dan kita pun berangkat, Tujuan awal ke Stasiun Kereta buat beli tiket Kereta untuk saya berangkat besok Pagi ke Jkt. Sesampainya di stasiun ada kertas terpampang "Tiket sudah habis untuk tgl 26,27,28,29)", Tanpa pikir panjang saya dan Try langsung balik kanan hahaha dan abis itu kita bingung mau apa soalnya ncim masi lama sampe rumah nya hmmmm yaudah kita makan batagor depan SMA jaman sekolah kita dulu sambil nunggu ujan reda.

Ujan belum reda juga dan si ncim tetep belum nyampe duh! udah jam set2 siang padahal, yaudahlah kita jalan-jalan ke matahari dulu sekalian Try cari boneka barbie buat kado sodara nya. muter-muter di Matahari terus kita bosen dan nunggu ujan reda depan lobby sambil beli minum. sudah jam3 si ncim belum ngabarin lagi, terus Try telepon katanya ncim sudah sampe rumah tapan pikir panjang saya dan Try langsung menuju rumah ncim walaupun masih hujan.

Sesampainya dirumah ncim, kita Hubungin Chiwy buat cepet-cepet nyusul hehehe soalnya dia yg masakin kita hari ini :D, Chiwy dateng dengan membawa kanton kresek putih yg isi nya bahan-bahan untuk memasak hari ini tapi kata Chiwy bahan2 nya belum lengkap hmmmm.Ncim dan Chiwy pun pergi ke supermarket dulu untuk belanja.


Berikut bahan-bahan untuk memasak yg sempat saya Foto dari kamera hp :D




Pasti nya sudah tidak asing kan dengan bahan utama di atas, kita mau masak apa?  yap betul kita mau masak Sphagetti sebagai menu utama nya, kedengerannya cetek bgt ya masak spaghetti :p Tapi kalau yg masak rame-rame bukan jadi gampang yang ada malah seru kebanyakan cekikikan gak jelas dan bikin masak terasa lama haha


Baking Powder ? buat apa? ini kita pakai buat sebagai salah satu bahan untuk Bikin Churros :D



Rempah-rempah tersebut kita pakai untuk masak Spaghetti


ih ! ada chokki-chokki lol jajanan kita jaman sekolah hahaha iya chokki-chokki ini mau kita bikin saus coklat dan di mix sama nutella lho !


Dan ini saya sempat ambil foto-foto ketika memasak




Pertama kita masak Spaghetti dulu, tuh liat tangan Chiwy lagi masukin bahan nya ke dalam panci







Yang mana sih Chef Chiwy itu? ini yg saya berhasil candid dari belakang hehehehe dia lagi sibuk ngaduk adonan Churros Sementara nunggu Spaghetti nya Mateng.


Chiwy Lagi cek Spaghetti nya udah cukup mateng apa belum? dan lagi-lagi di ribetin sama saya yg foto-foto sambil bawel nanya-nanya :D



Udah mateng nih ! Tiriskan dulu yaaa




Ini mau bikin Carbonara nya :D




tuh liat ada rempah-rempah yang ngambang tapi ada yg kurang lho ! hihihi bawang bombay nya Chiwy sama Ncim ga beli soalnya si Ade ncim bilang ada kok bawang bombay ehhhh tau nya pas di cek cuma ada sepotong kecil doang :p yaudahlah without bawang bombay...




Ini lagi bikin Adonan Churros sebelum di panaskan







Churros nya Sudah jadi yeay !


ini Churros beserta saus Coklatnya, rasanya? Enak enak enak banget ! Crunchy gitu deh. cocoklah buat ngemil cantik dan kumpul hore kita di malem minggu :)



nah ! menu utama nya Spaghetti Carbonara nya juga sudah jadiiiiiii wohoooo gak sabar pengen makan *elus perut*




Ah belum Complete nih kalau makanan nya enak-enak kalau minumnya air mineral aja, yeeee Chiwy bikinin kita es yakult leci Super Yummy !


Kira-kira begini lah menu yang kita masak di malam minggu hehehe sebenernya sih saya, Try dan Ncim jadi Tim hore dan ngeribetin chiwy dengan pertanyaan yg absurd bla bla bla karena yg asli masak Chiwy LOL. tapi saya bantuin kok potong2 smoked beef sama cetak churros buat di goreng *pembelaan*.

Terus Try sama Ncim ngapain?ya bantuin juga hehehe tapi ncim banyakan mondar-mandir gajelas kaya mandor mantau kita masak hihihi mentang-mentang yg punya rumah.
 Ah Pokonyan malam minggu kita terasa sangat special bisa kumpul buat curhat, bercanda ketawa-ketawa, bully-bully gemes dan yg penting adalah Happy Tummy !

Makasih yaaaa Guys buat Quality time nya ! see you when i see you and then thanks a bunch to ncim's mom and sister too. Special thanks to Chiwy yang udah masakin dan ajarin kita masak hahahaha maaf ya kita berisik banget.


PS: ADA ANGGOTA YANG KURANG DI MASAK HORE INI, bubul sama ube dua sahabat kita yg gak bisa hadir. Bubul pergi Ke Wonosobo dan Ube ke Bandung, mudah2an next time kumpul lengkap buat masak-masak lagi.



Thankyou

XOXO

Reiny



0 komentar:

Hallo...Thank you for visiting my Blog. Yuk tinggalin komen hore nya disini, biar kita makin akrab. Jangan pakai link hidup atau iklan ya!

([Review] Starting Treatment Essence Limited Edition Rose by Secret Key

08:55:00 Andiani Beauty Journal 6 Comments


Hallo Girls!

Long time no see ya, How about your holiday girls? Is it fun?
I hope your holidays going fun :P did you buy so many make up for December haul? Considering sale everywhere AAAAAAAAKKKK… It drives me crazy OMG.

In this post I want to share a review about my new skincare that I am using for 2 months lately, as you know that Starting Treatment Essence by Secret Key is the famous Toner with many benefits and affordable price exactly!, i need new toner for my skincare routine then i was curious with STE because it's so famous and so many beauty bloggers made reviews about this product. I bought this STE limited edition from an online shop then how about the result? is it suitable for my skin or no?


So, Let’s Read my own review!



Details Product:
Brand Name: Secret Key
Made From: South Korea
Contains: 150 ml
Price: (Rp.180.000-Rp.250.000) *depends the online shop





Descriptions:
Main ingredients
  • Galactomyces Ferment Filtrate, Niacinamide, Citrus Grandis, Acorus Gramineus Root/Stem Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Rosa Centifolia Flower Water , Adenosine
Product description
  • Boosting essence that is used at the first stage of skin care.
  • Provides a plentiful nutrition, and treats a various skin concerns intensively.
  • Formulated with Rosa Centifolia Flower Water , and makes skin moist and smooth.
  • Galactomyces Ferment Filtrate makes skin tone brighter, and creates a moistful skin.
  • Paraben free, Triethanolamine free, animal oil free, mineral oil free, benzophenone free, Phenoxyethanol free, synthetic perfume free, ,Alcohol free, artificial coloring free, Sulphate free.
How to use
  • Apply a proper amount to your face with a cotton at the first stage of skincare, and lightly tap your face.



Packaging:

The Packaging of this STE limited edition is Classy, the material made from bottle glass and the cap color is gold. The bottle designed with roses picture and the letter for brand name while STE Original the cap color is silver and there’s no roses.  Honestly, STE Packaging is same like FTE from SKII.



Look Closer to see the cap and the neck of the bottle with light bulb model. when you want to open, you just need to spin around one time. 


And then there is a separator to keep the products hygine and secure lock, the STE won't spilled ! because the separator and the cap is strong enough.


Texture and Scent:
The texture is like mineral water but lil bit thick and the scent, smelly like rose scent. I really like the scent, it makes me fresh.


Performance:
When I applied it onto my skin, there's cooling sensation and it makes calm so refreshing. After applying this STE my skin become moist and soft, ready to put the next step my another skincare routine like serum and moisturizer :D. and you know what? this STE can absorb very quickly ! it doesn't leave sticky on your skin.

Plus:
Affordable price
My skin become smooth and soft
Anti-Aging
It can brighter my skin
 Paraben Free

Minus:
 Nope 



Conclusion:
Overall, I like this toner so far because it doesn’t make my skin break out or purging then. This toner is suitable for my skin even my skin is oily and acne prone, after 2 months I can feel the effects from this toner such as my skin keep moist,soft and brighter.



FYI, I bought this Starting Treatment Essence  at Miumiu Shop Online Shop.



Thank you for reading

XOXO

Reiny






6 komentar:

Hallo...Thank you for visiting my Blog. Yuk tinggalin komen hore nya disini, biar kita makin akrab. Jangan pakai link hidup atau iklan ya!

[Review] Hadabisei Masks

23:58:00 Andiani Beauty Journal 0 Comments


Hallo Girls !

I have told ya, on my previous post that i got Kracie Hampers from Kawaii Beauty Japan, inside that cute pouch there were a Cleansing oil Express,Facial Foam and the last products are my fav! Ya... it's sheet masks wohoooo
I love pampering my self on the weekend,one of my routine is put on mask on to my face.
kawaii beauty japan gave me 3 masks by Kracie! Is it awesome,right? I got 3 masks with differents function, how happy i am !.

Honestly i am mask addict lol, i really using a mask for pampering my self :D
what kind masks do you like? i myself prefer using tissue mask then clay mask. because tissue mask is practical but the problem is tissue mask 1 sachet just for 1 times to use :).
so, today i am gonna tell you girls...about sheet mask from Hadabisei which are have 3 variants, those are:

1.Elasticity Mask
2.Extra Moist Mask
3.Brightening Mask






How to Use:

1.clean your face with milk cleanser
2.wash your face with facial cleansing foam
3.put the mask on your face, not close your eyes and mouth
4.wait about 10-15 minutes until the essence absorb
5.take off the mask with slowly
6. Massage your skin with ssmoothly
7.Rinse with water if you needed.







1. EXTRA MOIST MASK
Descriptions:
-Enriched the serum for moisturizing your skin which is need moisturizer with instantly
-formulated with Hyaluronic acid and Royal Jelly
-Smoothly sheet made by cotton.
Scent and Texture:
The Scent is not strong enough, The scent not only make you cooling down but also freshy and relaxing. 
The texture is smooth because made by 100% cotton !, and you know what this sheet is thick so don't worrt about easy to ripped :p .


Result:
After i am using Extra moist facial mask,my skin really moisy and smooth.



2. BRIGHTENING MASK

DESCRIPTIONS:
Enriched with serum to instesive treatment for Brightening skin and moist.
leisurely to produce Melanin and avoid the flakes.
made from 100% cotton. 


RESULT:
The result after using this facial mask, my skin become brighten with instantly :p but just 1 day,on the next day my skin back to normal color skin like before, i have to using this facial mask 2-3 times in a week to get the best result.




3.ELASTICITY MASK
DESCRIPTIONS:

Combination Serum and Lotion for extra moisturizing treatment to your skin, for those of you who have skin less elastic and dull.
Formulated with coenzyme Q10 and Soybean Isoflavone.
the sheeet like waffles which makes from cotton material.

RESULT:
My skin become more moist and elastic, i just wanna touch touch touch my skin because the elasticity hahaha feel like 17 years old again lol .






PLUS:
it really practical
Makes my skin keep moist
Makes my skin lil bit brighten with Instantly
Enriched with so much essences
Cute Packaging
Easy to get at Guardian



MINUS:
lil bit pricey for mask sheet but it doesn't matter.




CONCLUSION:
Overalla, i like Hadabisei Facial masks. It makes my skin more healthier ,keep moist, and smooth, even the bright result just temporarily if u just wearing this mask 1 time, for the best result you have to wear this mask as your pampering routines. 









So, How about you Girls?
Share your experience using mask sheet on my comment box below :D



Thanks Kawaii Beauty Japan and Kracie

Thank You for Reading
See u on next post
XOXO
Reiny

0 komentar:

Hallo...Thank you for visiting my Blog. Yuk tinggalin komen hore nya disini, biar kita makin akrab. Jangan pakai link hidup atau iklan ya!

[Review] Naive Cleansing Express by Kracie

14:51:00 Andiani Beauty Journal 0 Comments

Hallo Girls !

Everybody have their own way to clean their face after the whole day activities and so many people don’t care about cleansing face, Including me*several years ago* ! Yap, I used to lazy to clean my face with properly. I just cleaned with facial wash and done, is it simple right? Is that clean? Absolutely no !. because of my laziness I got some problems on my face L my skin is oily, of course acne and comedo more easier come than normal skin or dry skin. Until I realized there was something wrong my method to clean my face.

After reading some articles, I got the answers that we have to make sure about the cleansing until your face really clean from make up and dirt haha then I try to clean my face with make up remover first, then cleansing oil plus milk cleanser and the last with facial foam/ facial wash.

Commonly I am using Olive oil as my cleansing oil but hey ! since I got Naive Cleansing Express by Kracie from Kawaii Beauty Japan, then I am using Kracie Cleansing Express wohooo.... this is my best cleansing oil so far !
the picture below is the descriptions about Naive Cleansing Express





Let's check my Review













Packaging
The packaging this cleansing oil comes with cute blue transparent bottle with pump, so you can see the contains and  you can get oil with hygiene. There is a lock for secure the contains of that cleansing oil, don’t worry If you want to bring this cleansing oil when you travelling. With pretty sure it’s secure with the lock on the neck of this bottle. The shape of this bottle like tulip flower haha cute isn’t it?
At the back of this bottle there are some informations about how to use, Ingredients and etc.



Color, Texture and scent

The color of this oil is transparent just like mineral water , but the texture exactly like another oil and no scent or weird smells actually.



Before Using Cleansing Express, just back from work all day long !
tired face and dirty ewwww hahhah

Applying Cleansing Express onto my Face


the result after i swiped my face using cottons
so dirty right?


After using Cleansing Express




 Performance
You can see the pictures above, how the product work on my face. Just one swipe my skin is getting clean but feeling sticky on my face, i need to wash my face and rinse with water. But it's ok, since this product can help me to clean my face with perfectly :D it doesn't matter even though takes a long time hahaha it called double cleansing method,right?


Plus:

It can removes all impurities on my face with properly
It removes in the pores
Clean up foundation with properly
It can removes mascara and lipstick with perfectly
Affordable price
Easy to get at Guardian


Minus:

You need to rinse off with water
It's impossible using this cleansing oil with wet hands
Take a long time to wash

Conclusion:
I am satisfied with the result on cleansing my face work with properly, I really fall in love with this cleansing express. I think if this product already running out :p with pretty sure I’ll repurcharse :D.





Have you ever tried this cleansing express? and what do you think?

share your experience on my comment box :)


Thank You for Reading
See u next time


XOXO

Reiny


0 komentar:

Hallo...Thank you for visiting my Blog. Yuk tinggalin komen hore nya disini, biar kita makin akrab. Jangan pakai link hidup atau iklan ya!